Julen nærmer sig

med hastige skridt !

Tirsdag d. 20. December er sidste dag for at din ordre kan blive pakket og når frem til dig INDEN Juleaften.

NYHED ! Vores Te-leverandør i Tyskland har fået fremstillet en naturlig Kvæde-smag, der rent faktisk er lavet af kvæder. Det er en verdens-patenteret måde at fremstille naturlige smagsstoffer på, hvor man benytter både æterisk olie og saft/juice til at lave smagen. Vi glæder os meget, fordi Kvæde te altid har været en dejlig velsmagende te, men desværre syntetisk.

Meget te fra i år 2016 er blevet mere bittert end det var sidste år, på grund af den kuldefront, der ramte Sydkina og Assam/Darjeeling i januar og februar. Den hårde frost på et forkert tidspunkt og alt for meget vand senere, har skadet de nye fine blade og skud. Så jeg håber, at efterårs-høsten, der starter i Kina omkring 15. oktober, bliver bedre. Efterårshøstet te plejer at være mere fyldig i smagen, have mere krop, og samtidig være mere sødmefyldt.

Prisstigningerne på de asiatiske te-børser er ved at slå igennem. Vi taler om prisstigninger på ca. 10% eller kr. 40,00 pr. kilo for de almindelige teer, langt mere for de eksklusive topkvaliteter og lidt mindre for de billige blandings teer. Rooibos te, som ser ud til at blive en mangelvare senere på sæsonnen, er steget ganske betydeligt. Dette skyldes to ting: 1.) tørke i dyrkningsområderne.  2.) bønderne får for lidt for Rooibos te, hvorfor alt for mange bønder har lagt produktionen om til mere givtige afgrøder. Næste år ser ud til at blive et problem med at få nok Rooibos te.

Vi har valgt at køre Jule TILBUD på udvalgte varer og på de teer, der har haft den største prisstigning. Dette har jeg gjort for at lette overgangen til de nye priser. Men jeg holder de fleste tilbud indtil 20. december 2016.

Med venlig hilsen

Michael

We support
Specials Bestsellers New arrivals