Vanilie Polinesisk Tahiti

Prisen er for 1 stk

Frugtig og floral med intense noter af anis, tropiske blomster, kokos og gule stenfrugter. Duften vækker mindelser om en dessertvin på Riesling eller Viognier. Hvis man normalt køber planifolia vanilje, vil man måske finde smagen dominerende, så vær varsom med doseringen for en almindelig vaniljestang erstattes med 1/4-1/5 Tahiti stang.

Læs mere om denne skønne vanilie nedenfor.

150,00
  • Køb 3 eller flere til 140,00 pr stk.

Vanille stænger fra Tahiti

Tahiti vanillens komplekse aroma kommer til sin ret med cremebaserede desserter som panna cotta og creme brulee, vanilleis eller i en vanillecreme til en tærte med frugt. I det hele taget klæder Tahiti vanille og frugt hinanden, men prøv den også i også fiske- og skaldyrsretter som f.eks. vanilleolie pocheret torsk eller en asiatisk reje- og kokossuppe med Tahiti vanille.

Vanille fra Tahiti er noget helt særligt! Denne vanille er dyrket af ægteparret Guy og Odette Tauatati på deres vanillefarm i det solbeskinnede Tahiti. Vanillen modtog i 2015 dommernes fornemmeste pris til Concours Général Agricole au Salon International de l'Agriculture i Paris.

Sorten er Tahitensis, som har et lidt lysere ydre og rigtig mange vanillekorn. Hvis man normalt køber planifolia vanille, vil man måske finde smagen dominerende, så vær varsom med doseringen.

Oprindelsesland: Tahiti
Klassificering: A1
Sort: Tahitensis
Længde: 16 - 17 cm
Vægt: 5 g
Producent: Guy et Odette Tauatiti
Duft af: Anis, karamel, frugter og svesker

Vandindhold: < 30-35%

Vanilin indhold: > 1,8%

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev