Vaniliestænger Tonga øerne

48,00
inkl. moms, uden fragt
  • Køb 3 eller flere til 45,00 pr stk.
  • Køb 8 eller flere til 42,00 pr stk.

Bourbon Vanilie stænger fra Vava'u-øerne, som er den del af Tongaø-gruppe.

Der findes næsten ingen vanilie-stænger på verdensmarkedet, da høsten er slået fejl over det meste af jorden. Derfor er priserne også skudt i vejret. Dette er jeg meget ked af, men jeg kan intet ændre ved det, kun at holde min avance meget lav.

Det er dog lykkedes for os at få fat i en lille parti af denne helt vidunderlige vanilie fra Tonga-øerne. Vi har kun en begrænset mængde.

Disse skønne halvtykke vanilie stænger indeholder mere vanilin end andre stænger jeg har prøvet. Sidste år havde vi Madagascar bourbon vanilie stænger, der også var tyke som disse med samme vandindhold (35%), men ikke så meget vanilin som disse her. Så pas på med doseringen: opskriften siger 1 vanilie stang, brug kun 1/2 til 3/4 stang, hvis du ikke vil have slutproduktet for sød.

Heilala Vanilla - gourmet vanilje fra Vava'u, Tonga
Heilala Vanilla har specialiseret sig i vaniljeprodukter af høj kvalitet fra deres egen plantage på Vava'u-øerne, som er den del af Tonga. Produkterne omfatter bourbon vaniljestænger, vaniljepasta, vaniljeekstrakt, vaniljesirup og vaniljepulver.

Vi forhandler kun vaniliestængerne, men ønsker du vaniljepasta, vaniljeekstrakt, vaniljesirup eller vaniljepulver, så mail til mig og jeg skal bestille det hjem og give dig en god pris.

Denne Vanilie er IKKE Økologisk certificeret, desværre, men den er naturlig dyrket.

Vandindhold: < 35%

Vægt per stang: 6 - 8 gram

Inspiration
 
 
Følg os
VI ANBEFALER
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Konto