Peber bengalsk

I dag er lang peber en sjælden ingrediens i europæiske køkkener, men den kan stadig findes i indiske og nepalesiske vegetabilske pickles, nogle nordafrikanske krydderiblandinger, samt i indonesisk og malaysisk madlavning. Denne peber er IKKE økologisk

56,00

Bengalsk Peber plante

Peber bengalsk

Lang peber (Piper longum), også kaldet indisk lang peber eller Bengalsk Peber, er en blomstrende vin i familien Piperaceae, og den dyrkes for sin frugt, som normalt tørres og bruges som et krydderi. Lang peber har en smag som ligner sin nære slægtning Piper nigrum (sort peber), men er varmere.

I dag er lang peber er en meget sjælden ingrediens i europæiske køkkener, men den kan stadig findes i indiske og nepalesiske vegetabilske pickles, nogle nordafrikanske krydderiblandinger, samt i indonesisk og malaysisk madlavning. Den er let tilgængelige i indiske købmandsforretninger, hvor den normalt er mærket pippali.

Frugten har antiinflammatoriske, aromatisk, carminative, bidende, stimulerende og mavestyrkende egenskaber. Den er nyttig i hoste, forkølelse, hæmorider, gigt og arthritis. Det er også givet i kolik.

Oprindelsesland: Indonesien

Latinske navn: Piper longum

Denne peber er IKKE økologisk

    

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev