Jiao Gu Lan

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) er en en slags klatrende vin, der er hjemmehørende i Kina, og menes at have helende egenskaber. Brugt i traditionel kinesisk medicin siges det, at urten have "anti-aging" egenskaber og hjælper med mange almindelige sundhedsmæssige tilstande, herunder diabetes, højt kolesteroltal og angst.

33,00

Jiao Gu Lan - Gynostemma

Også kendt som sydlig ginseng. Den indeholder den gavnlige forbindelse gypenosid, en saponin, der ligner den, der findes i Panax ginseng. Den indeholder også steroler, flavonoider og klorofyl, der kan hjælpe med at bevare hjertesundheden, reducere betændelse og endda fremme vægttab. Derudover er jiaogulan en adaptogen urt, der hjælper kroppen med at tilpasse sig stress og kan øge hukommelsen, forbedre sportsydelsen og øge immunforsvaret. bruges til højt kolesteroltal, højt blodtryk og til forbedring af hjertefunktion. Det bruges også til at styrke immunforsvaret, øge udholdenhed og udholdenhed, øge modstanden mod miljøstress (som et "adaptogen"), forbedre hukommelsen og forhindre hårtab.

Bryggeanvisning:

  • dosering: 16 g. pr. liter
  • vandtemperatur: 100o 
  • trækketid: 10-15 min.

Bedst er den dog, hvis den koges op i en gryde, og når vandet koger, så lade den simre en 5 minutter og herefter lade den afkøle. Sies og vandet kan opbevares et par dage i køleskabet.

Latinske navn: Gynostemma pentaphyllum

Oprindelsesland: Kina

 

 

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev