Matcha Aichi Premium økologisk dåse 30 g.

Hvis du tror, ​​at matcha kun er fra Kyoto, og du kun kan få den derfra, er det forkert. Faktisk er Nishio blandt de områder, der er særlig anerkendt for at producere de bedste matcha i Japan. Der er områder som Uji (Kyoto), Fuji (Shizuoka) og Nishio (Aichi). Nishio er en af ​​de bedste steder for matcha-produktion, og her kommer cirka 60% af al den matcha, der sælges i Japan.

Vores Aichi Matcha kommer fra byen Nishio, amtet Aichi i Japan. Den er premium i kvalitet. Det betyder at den er mindre grøn i sin farve i forhold til en ceremoni matcha, men er mindre grasset i sin smag i forhold til en standard. Den er også mere sød og endnu mere silkeagtig i sin struktur, dog mere bitter end ceremoni matchaen. 

266,00

Matcha Aichi Premium økologisk

Oprindelsen af ​​te fra Nishio går tilbage til det 13. århundrede, da Shoichi Kokushi, en zen-buddhistisk munk, grundlagde Jissoji-templet (1271) og plantede tebuske på templets grund. I den tid var matcha et velkendt produkt både for sin udsøgte smag og for dets medicinske egenskaber. Det var uden tvivl datidens yndlingsdrink fra præster og aristokrater. Senere, i de første år af Edo-æraen, blev kultiveringen af ​​te gradvist udvidet til hele regionen. Men perioden med den højeste produktion af matcha i Nishio begyndte i Meiji-perioden, omkring 1872, da Jundo Adachi, hovedpræsten i Koju-in-templet, tog med sig te-frø og produktionsteknikker fra byen Uji (Kyoto). Fra starten var de lokale producenter i stand til at producere gyokuro (en type grøn te træ forædlet af Camelia Sinensis, og som kun dyrkes i skygge) og andre te af høj kvalitet, og derefter fra 1920'erne udvides tencha-produktionen (grøn te).

Nu er byen Nishio kendt for ikke kun at have en af ​​de største produktioner af ​​matcha, men for at have skabt sit eget produktionssystem. Yahagi-floden, der krydser byen og det gode klima i regionen, gør Nishio til et område med frugtbar jord, der er meget velegnet til tedyrkning. En af de vigtigste egenskaber, der fremhæver Nishios matcha er dens intense grønne farve, en unik aroma, en overlegen duft og en mild smag. Kvaliteten af ​​Nishio matcha er meget anerkendt i hele landet. Matcha er berømt for sin brug i teceremonier, men i dag bruges en stor del af høsten af tencha (grøn te) til at give smag til forarbejdede fødevarer såsom is og konfekture.

Det kan tage op til en time at male 30 gram matcha.

Smagen af matcha er domineret af sine aminosyrerer. Top kvaliteterne af matcha har mere intens sødme og dybere smag end standard eller grovere kvaliteter af te høstet senere på året, men er uforskammet dyr.

Vi må ikke udtale os om og lovprise naturens produkter for deres sunde og/eller helbredende effekter, så det undlader jeg naturligvis. Men har du fået den idé at du vil prøve Matcha te for din sundhed, så HUSK ! DEN SKAL VÆRE ØKOLOGISK og det er de pulveriserede blade, der skummes op i det varme vand, du skal drikke.

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev