Darjeeling Soom FTGFOP1 økologisk

Soom te-plantagen i Darjeeling blev grundlagt for 120 år siden. Kun rene kinesiske planter og hybrider vokser på disse højder. Denne te er en meget aromatisk second flush Darjeeling, og den er kendt for sin ravfarvede kop og nøddeagtige sødlige smag.

0,00
inkl. moms, uden fragt
50g pose 100g pose 200g pose 400g pose 800g pose en lille prøve til 1 kop

Darjeeling Soom FTGFOP1 second flush økologisk

'Soom' betyder 'trekant' i Lepcha-sproget, og er symbolet på den hinduistiske gudinde for rigdom. Soom te-plantagen i Darjeeling blev grundlagt for 120 år siden. Kun rene kinesiske planter og hybrider vokser på disse højder. Denne te er en meget aromatisk second flush Darjeeling, og den er kendt for sin ravfarvede kop og nøddeagtige sødlige smag.

Den karakteristiske smag af Darjeeling stammer fra den usædvanlig kombination af høje bjerge, stejlt terræn, godt drænet jord og tågede hvirvlende skyer. Tilføj den ekstreme kulde om vinteren og intens varme om sommeren, og slutresultatet er den udsøgte muscatel-agtige karakter og den blomstrende aroma som en god Darjeeling te skal have.
 I årtier har denne plantage leveret teer af topkvalitet. Lys, gylden, let og frugtagtig uden bitter eftersmag er kendetegn for denne te. En te af højeste klasse.

 

Bryggeanvisning:

  • Dosering: 12 g. pr.liter
  • Trækketid: 3-5 min.
  • Vandtemperatur: 100 0C

 

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev