Bai Mu Dan White Peony hvid te økologisk

 Hvid økologisk te Pai Mu Tan, eller Bai Mu Tan (Bai betyder hvid) kommer fra specielle plantager, hvor de kun høster hvid te. Pai Mu Tan er ALTID et stamme-skud med et til to grønne blade og det endnu uudfoldede skud. Skuddet på tetræer har en kappe med ganske små hvide "hår".

44,00

Bai Mu Dan White Peony hvid te økologisk

Hvid økologisk te Pai Mu Tan, eller Bai Mu Tan (Bai Mu Dan betyder Hvid Bonderose) og er det, vi her i Europa kalder Hvid Te.

Bai Mu Dan kommer fra specielle te-træet kaldet "Bai Yun" fra plantager, hvor de kun høster hvid te af flere typer, f.eks. Yin Zhen Bai Hao eller White Needle. Bai Mu Dan er ALTID et stamme-skud med et til to grønne blade og det endnu uudfoldede skud, samt stilk.

Skuddet på tetræer har en kappe med ganske små hvide "hår".

I Kina findes hvid te ikke som te-type og Bai Mu Dan te bruges stort set kun til "vandrensning. Disse teer bliver ikke bitre idet de IKKe indeholder meget bitterstof i bladene og har et meget lavt syreindhold. Desværre indeholder de heller ikke mange andre nyttige mineraler eller vitaminer, og dermed heller ingen "anti-oxydanter" af betydning.

Derfor er smagen mild og let nøddeagtig og smager IKKE rigtig af te. Men de slukke tørsten og giver noget til kroppen, der føler rart.

Oprindelsesland: Kina

Bryggeanvisning:

  • Dosering: 12 - 15 g. pr.liter
  • Trækketid: 1-3 min.
  • Vandtemperatur: 75 - 80 0C

   

 

   

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev