Gunpowder Temple of Heaven økologisk

Denne kinesisk Gunpowder er i økologisk 1.grade kvalitet, også kaldet "Temple of Heaven". Gunpowder navnet heviser til udseendet, der ligner krudt. Det er hele, meget små, sammenrullede teblade. Smagen er helt i top, fyldig og meget mættende. Behandlet rigtig i brygning, har denne te ingen bitterhed.

22,00

Gunpowder Temple of Heaven økologisk

Gunpowder Special Imperial Grade økologisk.

Gunpowder grøn Te, fra Zheijang Kina, er blandt de mest populære teer i verden, og den ligner sin navnebror, krudt. Denne kinesiske te med det meget usædvanlige navn, er meget tæt rullet og er af en høj kvalitet. Temple of Heaven Gunpowder Te er fra bæredygtige økologiske landbrug, og den vil glæde dig, mens du ser godt rullet kugler fulde sig ud. Den giver din kop en dyb grønlig farve, med en rig og forfriskende ren smag.

Gunpowder er en meget unik grøn te, og har fået sit navn fordi den stramt rullede grønne blade ligner det pulver, der anvendes i kanoner på det 18. århundrede britiske skibe. Den stramme rulning hjælper med at holde Gunpowder friskere og dermed har længere holdbarhed end andre grønne te’er. Når den er fuldt gennemvædet, folder kuglerne ud i hele blade.

Af denne Gunpowder kan du også lave en fantastisk iste, hele familien vil nyde. Eller prøv at lave grøn te sorbet af den, tilført lidt sukker og citron.

Oprindelsesland: Zhejiang, Kina

 

Bryggeanvisning:

  • Dosering: 12 - 15 g. pr.liter
  • Trækketid: 1-3 min.
  • Vandtemperatur: 75 - 80 0C

 

 

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev