White Tips Cui Min te økologisk

En perle fra Fujian provincen i Kina. Omhyggeligt plukket og behandlet, kan du se den perfekte kvaliteten af de hvide blad-spidser. En te, der er helt unik med sin friske og aromatiske smag. Til te-kenderen er dette en te, du ønsker at nyde igen og igen.

56,00

White Tips Cui Min te økologisk

Denne hvide te fra Fujian i Kina er en lille skat. Omhyggeligt plukket og behandlet, kan du se den perfekte kvaliteten af de hvide blad-spidser. En te, der er helt unik med sin friske og aromatiske smag. Til te-kenderen er dette en te, du ønsker at nyde igen og igen.

Teen har en smuk lys kop og en frisk smag, ikke stor og ikke stærk, men fyldig.

Cui Min betyder "skrøbelig følsomhed" og henviser til de ret store, fint behårede hvide skud, men da disse hvide skud ikke nogen smag af betydning, ruller den vise kinesiske te-producent altid et tilsvarende størrelse grønt blad, som fermenteres sammen med skuddene i et omhyggelig valgt forhold, således at smagen får den fylde, en stor te skal have. Dette forhold skifter fra år til år. Fermenteringsgrad ca. 12%.

Interessant nok kommer de store "hvide" teer altid fra naturlige, bæredygtige og økologiske landbrug, netop fordi etikken hos disse landmænd er meget stor i at fremstille et højkvalitetsprodukt. Og det kan man ikke hvis man bruger kemikalier til at efterligne jordens egen fylde.

White Tips Cui Min te er økologisk godkendt i EU.

Oprindelsesland: Kina, Fujian provinsen

Bryggeanvisning:

  • Dosering: 12 - 15 g. pr.liter
  • Trækketid: 1-3 min.
  • Vandtemperatur: 72 - 74C

   

   

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev