Yin Zhen Bai Hao White Downy Pekoe økologisk

China Yin Zhen Bai Hao Downy White Pekoe er i denne høst usædvanlig skønt i smagen med mange detajler og undertoner.

49,00

Yin Zhen Bai Hao White Downy Pekoe økologisk

Yin Zhen Bai Hao er en af Kinas 10 store te'er og en af de mest berømte. Det er den fineste og mest delikate af alle hvide te'er.

Denne Yin Zhen Bai Hao er fremstillet ved hjælp af kun de bedste skud fra den første høst (First Flush) af Da Bai (Great White) te træet høstet i slutningen af april. Yin Zhen Bai Hao  er særdeles værdifuld på grund af sine anti-toksiner og på grund af dens kølende egenskaber til at mindske kropsvarmen.   

Yin Zhen Bai Hao's duft er forfriskende sød, mens smagen er usædvanlig fin, ganske let sødlig, frisk og meget svagt blomsteragtig. Teen ikke bliver bitter, hvis man husker vandtemperatur på max. 75 grader. Kineserne siger, at denne te er en sommer te.   

Den er lavet af de hvide skud og et lille nyt blad ved siden af, og skuddet er dækket med sølvfarvet hår. Når man brygger denne te, kan te skuddet i flere tilfælde stå oprejst som en skov af stalagmitter i koppen, og skabe en smuk visuel præsentation.   

Vores Yin Zhen Bai Hao er klassificeret som 1. grade og økologisk.

White Downy er en sjælden og dyrebar te med smukke bløde hvide blade. Denne meget delikate økologiske hvide te er plukket i det tidlige forår af et stort skud og et lille blad. De yngste forårsblade af denne hvide downy te er håndplukket og håndbehandlet ved hjælp af ortodokse te metoder med minimal behandling. Bladene gennemgår meget lille forandring efter at være blevet plukket, hvorved mange af fordelene ved friske teblade bevares. Hvid te er en af de mindst udviklede te og en af de sværeste at dyrke. Smagen er usædvanlig frisk, blomstrende og lidt sød, bedragerisk kompleks med rene, subtile noter af kastanje, kaprifolie og melon. White Downy er rig på antioxidanter og lavt indhold af koffein.

Oprindelsesland: Kina, Guanxi provensen

Bryggeanvisning:

  •  Dosering: 12 - 15 g. pr.liter
  • Trækketid: 1-3 min.
  • Vandtemperatur: 72 - 740 C

 

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev