Darjeeling Margarets Hope TGFOP-1 Autumn

Margarets Hope TGFOP-1 er en Efterårs høstet Topskud te. Den er noget kraftigere end mange andre Darjeeling te'er, men stadig blød og rund, næsten uden bitterhed.

26,00

Darjeeling Margarets Hope TGFOP-1 Autumn

Margarets Hope er et verdensberømt navn, når det kommer til Darjeeling Te. Buskene Margaret Hope er næsten udelukkende den kinesiske Jat (slægt), og herfra kommer de grønne blade med mange spidser, der giver denne fantastiske te og den fantastiske duft. Fordi te dyrkes ved sådanne høje højder og i relativt køligt vejr, vokser buskene ikke så hurtigt, og som sådan er mængden begrænset.

Den bedste tid på året for topkvaliteten er i løbet af "second-flush" (ultimo maj - ultimo juni). I denne periode er Darjeeling te enestående i forhold til andre te'er i verden. Den duft og smag er en kompleks buket og den når helt ud af koppen.

Denne Margarets Hope TGFOP-1 er en Efterårs høstet Topskud te. Den er noget kraftigere end mange andre Darjeeling te'er, men stadig blød og rund, næsten uden bitterhed. Nogle ville beskrive smagen som nøddeagtig, andre finder det minder dem om solbær, men oftest er det beskrevet som svarer til den smag og duft af muscat druer. Koppen er gylden brun med en skøn duft.

 

Bryggeanvisning:

  • 4-5 teskefulde pr. liter vand
  • 100varmt vand
  • 3-5 min. trækketid

Te-type: Ren sort te
Oprindelsesland: Indien, delstaten Darjeeling

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev