Ceylon Ahinsa OP Økologisk

Jeg bryggede den som jeg plejer, 4-5 minutters trækketid, og den smagte af vand, ingenting, og jeg var dybt skuffet. Men så eksperienterede jeg med den og fandt, at efter 7-8 minutters trækketid, ændrede teen fuldstændig karakter og efter 10 minutters trækketid, fik jeg den bedste kop Ceylon te, jeg endnu har smagt.

33,00

Ceylon Ahinsa OP økologisk

Økologisk dyrket te der kommer fra Ihala Millawa i Galle distriktet på Sri Lanka. Jeg blev overrasket over denne skønne te. Jeg bryggede den som jeg plejer, 4-5 minutters trækketid, og den smagte af vand, ingenting, og jeg var dybt skuffet. Men så eksperienterede jeg med den og fandt, at efter 7-8 minutters trækketid, ændrede teen fuldstændig karakter og efter 10 minutters trækketid, fik jeg den bedste kop Ceylon te, jeg endnu har smagt.

Ahinsa te-plantagen ejes af Nilmini Estate, som blev grundlagt i 1999, og oprindeligt lavede de manuelt produceret økologisk sort te. Ahinsa betyder 'ikke-voldeligt', og de producerer te på en måde, der respekterer mennesker, dyr, planter og miljøet. I dag producerer Nilmini Estate en bred vifte af økologiske teer, herunder denne udsøgte økologiske sort te. Definition af Ahinsa - En tro på alle levende væsneres hellighed og opfordrer til at undgå skade og vold.

Nilmini Estate ligger i Ihala Millawa, en landsby i Morawaka, Galle District, Sri Lanka. Godset linjer Dellawa skovreservat, et af de resterende steder i landet med en tropisk, fugtig, stedsegrø

Bryggeanvisning:

  • Dosering: 12 g. pr.liter
  • Trækketid: 7-10 min.
  • Vandtemperatur: 100 0C

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev