Keemun Downy OP Økologisk

Sort økologisk Keemun te fra biodynamisk landbrug. Den er nøjagtig som en Keemun te skal smage, blid og fyldig. Den kaldes også ofte for "Keemun Gold" fordi den har mange gyldne bladspidser.

25,00

Keemun Downy OP Økologisk

Keemun Sort te er produceret i Keemun distriktet i Anhui provinsen, er en perle af kinesisk sort te. Det er den mest berømte af Kinas sorte teer. På grund af sin subtile og komplekse karakter, betragtes den som " te'ens Bourgogne". Da den første gang blev produceret i 1875, har den blevet verdenskendt for at have vundet titler og berømmelse som "ES'et af de tre aroma-rigeste teer i verden", og endda blevet rost som "The Queen Of Fragrance" og "et vidunderbarn af te" i London, den største internationale marked for sort te.


Keemun, den sydligste amt i Anhui provinsen, hvor Keemun Sort te bliver produceret, er beliggende en gennemsnitlig højde på omkring 400 meter og et klima,  der grænser til at være subtropica. Et sådan naturligt miljø, positivt udstyret med en temerate cilmate, rigelige nedbør og sky-omsluttende tætte skove på højderne, har været den afgørende faktor, der beriger den typiske kvaliteten af Keemun sort te.

Det er en fyldig te, som vil smager godt alene, eller støttet med sukker og / eller mælk. På grund af sin "vin-lignende" kvalitet, bør citron ikke blive tilbudt da dens kombinerede smag er for syrlig. Fremkomsten af Keemun sort te er slank og elegant. Den rødbrune te smager blødt og rundt. Den vedvarende kraftige duft minder om både aroma af frugt og af rose, og er den karakteristiske smag for rigtig Keemun sort te.

Oprindelsesland: Kina, Hunan provinsen

 

Bryggeanvisning:

  • Dosering: 12 g. pr.liter
  • Trækketid: 3-5 min.
  • Vandtemperatur: 100 0C  men kan også brygges på ned til 85 0C

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev