Bjerg drik græsk økologisk

Så fik vi fat i et lille parti ægte græsk Bjerg urt, desværre meget dyrt. Men indtil vi igen får den vi plejer at have fra det græske højland, sælger vi den som TILBUD.

Bjerg urten er også kendt som græsk bjerg te, jernurt og Hyrde Te. En populær drink i hele Østeuropa og Centraleuropa, der har en meget behagelig smag, som undertiden forbedres med kanel og honning.

32,55
52,50
Du sparer: 19,95

Bjerg drik græsk økologisk

Bjerg urten (latin: Sideritis scardica)  er også kendt som græsk bjerg te, jernurt (Ironwort) og Hyrde Te (Shepherd's Tea). En populær drink i hele Østeuropa og Centraleuropa, der har en meget behagelig smag, som undertiden forbedres med kanel og honning.

Traditionelt bliver Græsk Bjerg drik brugt til at hjælpe på fordøjelsen, stimulere kredsløbet og hjælpe kroppen med at håndtere forkølelse og hoste.

Den moderne videnskab støtter faktisk, at teen hjælper med at forebygge osteoporose og er med til at forhindre forkølelse, influenza og allergi. Bjerg drik indeholder betydelige mængder flavanoider, antioxidant, tanniner, jern, kobolt, zink, kalium, magnesium, natrium og flygtige olier.

 

Bryggeanvisning:

  • dosering: ca. 16 g. pr. liter
  • vandtemperatur: spilkogende.
  • trækketid: 12 minutter eller mere.

Alternativt:

Hæld 16 g. af urten op i en gryde i koldt vand, tænd kogepladen og lad vandet med te koge op. Sluk blusset og lad gryden med urten stå på eftervarmen i min. 20 minutter.

Denne te er 100% økologisk certificeret i EU.

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev