Bjerg te græsk økologisk

Så fik vi fat i et lille parti ægte græsk Bjerg te, desværre meget dyrt. Men indtil vi igen får den vi plejer at have fra det græske højland, sælger vi den som TILBUD.

Bjerg te er også kendt som græsk bjerg te, jernurt og Hyrde Te. En populær drink i hele Østeuropa og Centraleuropa, der har en meget behagelig smag, som undertiden forbedres med kanel og honning.

32,55
52,50
Du sparer: 19,95
50g pose 100g pose 200g pose

Bjerg te græsk økologisk

Bjerg te (latin: Sideritis scardica)  er også kendt som græsk bjerg te, jernurt (Ironwort) og Hyrde Te (Shepherd's Tea). En populær drink i hele Østeuropa og Centraleuropa, der har en meget behagelig smag, som undertiden forbedres med kanel og honning.

Traditionelt bliver Græsk Bjerg te brugt til at hjælpe på fordøjelsen, stimulere kredsløbet og hjælpe kroppen med at håndtere forkølelse og hoste.

Den moderne videnskab støtter faktisk, at teen hjælper med at forebygge osteoporose og er med til at forhindre forkølelse, influenza og allergi. Bjerg te indeholder betydelige mængder flavanoider, antioxidant, tanniner, jern, kobolt, zink, kalium, magnesium, natrium og flygtige olier.

 

Bryggeanvisning:

  • dosering: ca. 16 g. pr. liter
  • vandtemperatur: spilkogende.
  • trækketid: 12 minutter eller mere.

Alternativt:

Hæld 16 g. te op i en gryde i koldt vand, tænd kogepladen og lad vandet med te koge op. Sluk blusset og lad gryden med te stå på eftervarmen i min. 20 minutter.

Denne te er 100% økologisk certificeret i EU.

Inspiration
 
 
Følg os
Betalingsform
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev