Hibiscus te økologisk

36,00
inkl. moms, uden fragt
50 g. 100 g. 200 g. 400 g. 800 g. Smagsprøve til en lille kande

Hibiscus te

Hibiscus te er en urtete lavet som en drik af højrød eller dybe magenta-farvede calyces (bægerblade) af Roselle (Hibiscus sabdariffa) blomsten. Den drikkes både varmt og koldt. Hibiscus sabdariffa er en art af Hibiscus planten hjemmehørende i Vestafrika, der anvendes til fremstilling af bastfiber og som en drik, som, også er kendt som carcade.

Den har en syrlig, tranebær-lignende smag og sukker tilsættes ofte for at søde drikken. Teen indeholder C-vitamin og mineraler og bruges traditionelt som en mild medicin. I vest Sudan en hvid hibiscus blomst populær for sin bitre smag og sædvanligvis serveres den for gæsterne. Hibiscus te indeholder 15-30% organiske syrer, herunder citronsyre, æblesyre og vinsyre. Den indeholder også sure polysaccharider og flavonoidglycosider, såsom cyanidin og delphinidin, der giver den dens karakteristiske dyb rød farve.

Hibiscus blomstDrikken kaldes Roselle (et navn for blomsten) eller Rosella (Australien), agua de Jamaica og / eller flor de Jamaica i Latinamerika, Arhul ka Phool i Indien, karkade i Levant, Egypten, Sudan, Italien og Rusland, Chai Kujarat i Irak, Chai Torsh i Iran, gumamela i Filippinerne, bissap, tsoborodo eller Wonjo i Vestafrika, sorrel i Jamaica, Barbados og Trinidad og Tobago, rød sorrel i den bredere Caribien og andre navne i andre regioner, herunder USA , hvor det er undertiden kendt som blot Jamaica.

Brug en afrundet tsk pr koptilsæt kogende vandlad trække i 5 til 10 minutterKan sødes med sukker eller honning efter smag.

Latinske navn: Hibiscus sabdariffa

Oprindelsesland: Ægypten

     

    

Inspiration
 
 
Følg os
VI ANBEFALER
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Konto